Storytel Reader

Kul! Idag när vi kom hem från landet hade A’s nya Storytel Reader kommit, alltså en läsplatta. Men innan året är slut ska även ljudböckerna i utbudet kunde spelas upp också. A har blivit kär i ljudböcker i sommar och lagt beslag på min mobil och Storytel-appen. Därför tänkte vi att denna readern kunde vara en bra grej för A.

Vi ska testa och återkommer med recension!

Himla smidigt att redan första kvällen kunna ladda ner hela Krigarens Svärd i Magnus Chase-serien av Rick Riordan som vi var tvungna att lämna tillbaka till biblioteket igår, så imorgon kan vi ta vid där vi slutade i låneboken.

Ser fram emot att testa att högläsa från läsplatta – jag avskyr att högläsa från iPad men läsplattan har en annorlunda skärm som är läskigt likt vanligt papper.

Får se hur det känns när jag kör en vanlig kvällsnattning med 1-1,5 timmes högläsning för A. En fördel jag kan tänka mig redan nu är att jag slipper lysa upp en fysisk bok med lampan från en iPhone nedkörd i bhn som jag vanligtvis gör så A behöver ha riktigt mörkt i rummet för att somna i tid. Inte bekvämaste grejen.

Men vi får se! Recension kommer helt klart! Både på Storytel Reader och Krigarens svärd.

Author: barnboksfamiljen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.