Min lilla sjö av Katrin Wiehle

Min lilla sjö av Katrin Wiehle

Utgiven av Opal förlag

Läsålder: 0-3 år

Detta är en väldigt fin naturbok för de yngsta. Barnet introduceras till djur och natur omkring en sjö. Boken tillhör serien ”Ekoböcker” med delarna Mitt hav, Min skog och Min trädgård med liknande uppdrag. Samtliga böcker är tryckta på återvunnen kartong och miljövänliga färger.

En sak jag tycker är himla bra med boken är att varje uppslag har en eller flera enklare meningar. T.ex ”Det växer mycket hos oss” för att sedan kompletteras med traditionellt pekboksupplägg vid sidan av med ”vass” och ”vit näckros”. Väldigt bra och språkstimulerande upplägg som också bygger ordförrådet.

Väldigt mysig bok som passar fint att packa ner i väskan under vårens naturutflykter.

Finns att köpa här: Bokus, Adlibris

Author: barnboksfamiljen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.