Som ett myggbett, flera gånger om dagen : Majken får typ 1 diabetes av Eva Ludvigsen.

Som ett myggbett, flera gånger om dagen : Majken får typ 1 diabetes av Eva Ludvigsen.

Från idus förlag.

Alla måste läsa denna! ❤️❤️

Bästa barnboken om typ 1 diabetes! Vi har flera vänner som är föräldrar till barn med typ 1 diabetes – fantastiska föräldrar som fortsätter kämpa efter att de gått sönder själva. För ge upp är inget alternativ – för då kan deras barn nämnligen dö. De kämpar med uppstyckad sömn, pumpar och andra medicinska saker som krånglar, blodsockernivåer som inte vill fungera logiskt och den ständiga rädslan att bli smittad av t.ex magsjuka. Vet ni hur farligt en vanlig magsjuka kan vara för ett litet barn med typ 1 diabetes?

Men något som gör mig så ledsen är när dom berättar om kommentarer de fått höra från andra personer, fördomsfulla kommentarer utan kunskap som sårar.

Jag har därför sen en tid tillbaka letat efter en barnbok om typ 1 diabetes som jag vill tipsa er om – jag har hittat flera men ofta har de faktiskt inte varit så bra. Ibland har t.om dom barnböcker innehållit samma fördomsfulla kommenterar som mina vänner blir så sårade av.

Men nu har jag hittat denna braiga jag vill tipsa om!

Nu vill jag att ni alla går till bibblan och lånar denna och läser med era barn.

Jag misstänker starkt att både ni och era barn kommer få en bättre förståelse och mer kunskaper av denna bok!

Finns att köpa här: Bokus & Adlibris

 

Author: barnboksfamiljen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Som ett myggbett, flera gånger om dagen : Majken får typ 1 diabetes av Eva Ludvigsen.

Som ett myggbett, flera gånger om dagen : Majken får typ 1 diabetes av Eva Ludvigsen.

Från idus förlag.

Alla måste läsa denna! ❤️❤️

Bästa barnboken om typ 1 diabetes! Vi har flera vänner som är föräldrar till barn med typ 1 diabetes – fantastiska föräldrar som fortsätter kämpa efter att de gått sönder själva. För ge upp är inget alternativ – för då kan deras barn nämnligen dö. De kämpar med uppstyckad sömn, pumpar och andra medicinska saker som krånglar, blodsockernivåer som inte vill fungera logiskt och den ständiga rädslan att bli smittad av t.ex magsjuka. Vet ni hur farligt en vanlig magsjuka kan vara för ett litet barn med typ 1 diabetes?

Men något som gör mig så ledsen är när dom berättar om kommentarer de fått höra från andra personer, fördomsfulla kommentarer utan kunskap som sårar.

Jag har därför sen en tid tillbaka letat efter en barnbok om typ 1 diabetes som jag vill tipsa er om – jag har hittat flera men ofta har de faktiskt inte varit så bra. Ibland har t.om dom barnböcker innehållit samma fördomsfulla kommenterar som mina vänner blir så sårade av.

Men nu har jag hittat denna braiga jag vill tipsa om!

Nu vill jag att ni alla går till bibblan och lånar denna och läser med era barn.

Jag misstänker starkt att både ni och era barn kommer få en bättre förståelse och mer kunskaper av denna bok!

Finns att köpa här: Bokus & Adlibris

 

Author: barnboksfamiljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.